صفحه اصلی
دستاوردهای جدید دکتر احمدرضا محرابیان در زمینه دانش فنی و تولید محصولات دانش‌بنیان غذایی و دارویی زنبور عسل
  • 7641 بازدید

دکتر احمدرضا محرابیان دانشیار دانشکده علوم و فناوری زیستی و مدیرعامل شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان مستقر در مرکز نوآوری دانشکده علوم و فناوری زیستی موفق به چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شدند.
ثبت اختراع  و کسب دانش فرایند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی (با همکاری دکتر هادی ملکی استادیار دانشکده علوم و فناوری زیستی)  
ثبت اختراع دانش فنی رتبه بندی و تولید عسل دارویی-درمانی دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی این دانش فنی جهت تولید عسل های دارویی-درمانی کاربرد دارد و در مرحله کسب مجوز از سازمان غذا دارو است (با همکاری خانم دکتر صنیعی استادیار دانشکده علوم و فناوری زیستی، سازمان غذا دارو و دانشگاههای علوم پزشکی)
دکتر احمدرضا محرابیان مدیرعامل این شرکت با همکاری با سازمان استاندارد و اداره کل استاندارد تهران موفق به دستاوردهای گسترده ای در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شده است. به علاوه ایشان با همکاری تیمی از محققین برجسته کشور مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل را در دانشگاه شهید بهشتی پیشنهاد نموده اند که مراحل تصویب آن در حال انجام است. همکاری با سازمان غذا-دارو، شرکت های خصوصی، زنبورداران و انجام رساله های تحصیلات تکمیلی در قالب تهیه شناسنامه اصالت، سلامت و منشا گیاهی فرآورده های زنبور عسل، عضو فعال انجمن زنبورداری ایران، عضو هیات تحریریه مجله زنبور عسل، از فعالیت های نیاز محور و ارتباط با صنعت ایشان در زمینه فرآورده های زنبور عسل است. 
این شرکت برای اولین بار با کسب دانش فنی رتبه بندی عسل، عسل طبیعی را با رتبه های غذایی، دارویی-غذایی و دارویی را در کشور براساس آزمایش های جامع سلامت، اصالت، کیفیت و منشاء گیاهی عرضه می کند.  دستاوردهای ایشان در حوزه استاندارد و قوانین نظارتی حوزه استاندارد عبارتند از:
دبیر و سرپرست نگارش استاندارد ملی رتبه بندی دارویی-درمانی عسل طبیعی-اداره کل استاندارد استان تهران
عضو کمیته علمی نگارش  استاندارد ملی ویژگی های حسی (ارگانولپتیک) عسل-در حال انجام
دبیر و نگارنده استانداردهای بین المللی سازمان جهانی استاندارد (ISO) با عناوین:
1-Bee Products: Palynology of Honey- Specifications and test methods

2-Bee products: botanical origin of Honey (phyto-chemical components) -Specifications and test methods
نماینده سازمان استاندارد ایران و عضو کمیته سه کارگروه تخصصی علمی فرآورده های زنبور عسل سازمان جهانی استاندارد (ISO) شامل:
ISO/TC 34/SC 19/WG        Honey     
    
ISO/TC 34/SC 19/WG 2    Propolis    
    
ISO/TC 34/SC 19/WG 3  Bee pollen
عضو کمیته متناظر سازمان جهانی استاندارد (ISO) فرآورده های زنبور عسل
 

افزودن نظرات