اخبار و ابتکارات فرهنگی دانشکده

سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) و معرفی سایت همسان‌گزینی (هدا)

روز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س)، یکی از مهم‌ترین و مبارک‌ترین روزهای تاریخ اسلام است که هر ساله با عشق و احترام فراوانی توسط مسلمانان در سراسر جهان علی‌الخصوص ایران گرامی داشته می‌شود. این ازدواج مقدس نماد اتحاد، تقوا و ایمان است که می‌تواند الگویی برای زندگی مشترک همه مسلمانان باشد.

ازدواج یک نیاز فطری بشری است. ازدواج راهکاری برای نجات از سرگردانی، احساس امنیت، تکامل اجتماعی، تداوم نسل و ارضای صحیح غرایز جنسی است. در آموزه‌های دینی ما نیز در مورد امر ازدواج توصیه‌های بسیار شده است. در راستای تسهیل این امر مهم، طرح ملی همسان‌گزینی ارائه و به اجرا درآمده است.

طرح هدا (همسان‌گزینی دانشگاهی ایران) اجرای طرح ملی همسان‌گزینی در دانشگاه‌ها است. این طرح ارائه دهنده راهکاری است که می‌تواند به روشی نوین با تسهیل در امر ازدواج و همسان‌یابی، گامی موثر در راستای گسترش فرهنگ ازدواج، از طریق انتخاب صحیح با محوریت خانواده، بردارد.

طرح هدا با تلفیقی از شیوه‌های سنتی (احیای سنت خواستگاری) و تکنولوژی مدرن (استفاده از سیستم فناوری اطلاعات) به یاری جوانان دانشگاهی طالب ازدواج (که قشر عظیمی از جامعه جوان در سن ازدواج را تشکیل می‌دهند) پرداخته است.

متقاضیان جهت ثبت‌نام می‌توانند به آدرس اینترنتی زیر مراجعه نمایند: