مدیر مرکز
دکتر احمدرضا محرابیان
دانشیار علوم و زیست فناوری گیاهی
رزومه علمی اجرایی مدیر مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل:
- • عضو هیات علمی- دانشیار دانشگاه شهید بهشتی (از سال 1390 )
- • مدیر مرکز نوآوری دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی ( از سال 1401)
- • مدیر گروه علوم وزیست فناوری گیاهی دانشگاه شهید بهشتی (1402)
- • ثبت اختراع و دانش فنی گرده گل دارای شناسنامه اصالت، سلامت، منشاء گیاهی و کیفیت
- • ثبت اختراع و دانش فنی آنالیز کیفیت و رتبه بندی عسل براساس فناوری گرده مبتنی بر میکروسکپ الکترونی روبشی(SEM)
- • تاسیس شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی
- • عضو کمیته نگارش استاندارد های ملی فرآورده های زنبور عسل سازمان ملی استاندارد ایران
- • عضو سه کمیته تخصصی عسل، گرده گل و بره موم سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- • دبیر و نگارنده استاندارد بینالمللی گردهشناسی عسل در سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- • دبیر و نگارنده استاندارد بینالمللی نشانگرهای فیتوشیمی عسل در سازمان جهانی استاندارد (ISO)
- • عضو انجمن علمی زنبور عسل کشور
- • عضو هیات تحریریه مجله علوم و فنون زنبور عسل ایران
- • مجری و نویسنده اطلس گردهشناسی ایران
- • بنیانگذار آزمایشگاه تخصصی گردهشناسی و گردهشناسی عسل
- • نگارش 14 جلد کتاب ملی و بینالمللی در حوزه گیاهشناسی و فرآوردههای زنبور عسل
- • نگارش مقالات متعدد ملی و بینالمللی فرآوردههای زنبور عسل
- • مجری 8 طرح پژوهشی و همکار 28 طرح پژوهشی ملی
- • راهنمایی و مشاوره پایاننامههای کارشناسیارشد رسالههای دکتری حوزه فرآوردههای زنبور عسل
- • برگزاری کارگاهها، سمینارها و دورههای تخصصی حوزه فرآوردههای زنبور عسل
- • پژوهشگر برگزیده دانشگاه شهید بهشتی در زمینه تالیف کتاب و فناوری در سالهای 1392، 1394، 1398 و 1401
- • دریافت لوح تقدیر جایزه ملی محیط زیست در سال 1396