مدیر مرکز

دکتر احمدرضا محرابیان
دانشیار علوم و زیست فناوری گیاهی
29905934
22431664
09123447544
a_mehrabian@sbu.ac.ir
رزومه
رزومه علمی اجرایی مدیر مرکز پژوهشی فرآورده‌های زنبور عسل:
  • عضو هیات علمی- دانشیار دانشگاه شهید بهشتی (از سال 1390 )
  • مدیر مرکز نوآوری دانشکده علوم و فناوری زیستی دانشگاه شهید بهشتی ( از سال 1401)
  • مدیر گروه علوم وزیست فناوری گیاهی دانشگاه شهید بهشتی (1402)
  • ثبت اختراع و دانش فنی گرده گل دارای شناسنامه اصالت، سلامت، منشاء گیاهی و کیفیت
  • ثبت اختراع و دانش فنی آنالیز کیفیت و رتبه بندی عسل براساس فناوری گرده مبتنی بر میکروسکپ الکترونی روبشی(SEM)
  • تاسیس شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی
  • عضو کمیته نگارش استاندارد های ملی فرآورده های زنبور عسل سازمان ملی استاندارد ایران
  • عضو سه کمیته تخصصی عسل، گرده گل و بره موم سازمان جهانی استاندارد (ISO)
  • دبیر و نگارنده استاندارد بین‌المللی گرده‌شناسی عسل در سازمان جهانی استاندارد (ISO)
  • دبیر و نگارنده استاندارد بین‌المللی نشانگرهای فیتوشیمی عسل در سازمان جهانی استاندارد (ISO)
  • عضو انجمن علمی زنبور عسل کشور
  • عضو هیات تحریریه مجله علوم و فنون زنبور عسل ایران
  • مجری و نویسنده اطلس گرده‌شناسی ایران
  • بنیانگذار آزمایشگاه تخصصی گرده‌شناسی و گرده‌شناسی عسل
  • نگارش 14 جلد کتاب ملی و بین‌المللی در حوزه گیاه‌شناسی و فرآورده‌های زنبور عسل
  • نگارش مقالات متعدد ملی و بین‌المللی فرآورده‌های زنبور عسل
  • مجری 8 طرح پژوهشی و همکار 28 طرح پژوهشی ملی
  • راهنمایی و مشاوره پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد رساله‌های دکتری حوزه فرآورده‌های زنبور عسل
  • برگزاری کارگاه‌ها، سمینارها و دوره‌های تخصصی حوزه فرآورده‌های زنبور عسل
  • پژوهشگر برگزیده دانشگاه شهید بهشتی در زمینه تالیف کتاب و فناوری در سال‌های 1392، 1394، 1398 و 1401
  • دریافت لوح تقدیر جایزه ملی محیط زیست در سال 1396