صفحه اصلی
برگزاری جلسات آشنایی دانشجویان با دستاوردها، اقدامات پژوهشی وزمینه های کاری پژوهشی جهت همکاری
  • 309 بازدید

مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی 
برگزاری جلسات آشنایی دانشجویان با دستاوردها، اقدامات پژوهشی وزمینه های کاری پژوهشی  جهت همکاری
 مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به نیازهای کشور جهت ارزیابی، اصالت، کیفیت، منشاء گیاهی، سلامت، ایجاد نظام رتبه بندی و نیز تولید محصولات غذایی و دارویی دانش بنیان به عنوان نخستین مرکز پژوهشی جامع علمی دانشگاهی در حوزه فرآورده های زنبور عسل در  وزارت علوم و هیات امنای محترم دانشگاه شهید بهشتی تصویب شده است. یکی از اهداف این مرکز معرفی زمینه های پژوهشی جهت پژوهش های دانشگاهی رساله ها، پایان های دانشجویی است. این مرکز دوره های متنوعی را جهت آشنایی دانشجویان جهت پژوهش و ورود آن ها به فعالیت در این حوزه برگزار می کند. این جلسات در طول ترم تحصیلی برگزارمیگردد و فراخوان آن در اسرع وقت به اطلاع دانشجویان محترم خواهد رسید. 
اطلاعات تکمیلی در وب سایت مرکز (https://fbs.sbu.ac.ir/zanboreasal)


 

افزودن نظرات