صفحه اصلی
برگزاری موفقیت آمیز دومین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل
  • 76 بازدید

دومین سمپوزیوم فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل توسط مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و انجمن تغذیه ایران در تاریخ 17 بهمن 1403 در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه برگزار شد. در این سمپوزیوم تخصصی بیش از 250 نفر از مدیران، متخصصین، صاحب نظران حوزه های زنبورداری، بوم شناسی، تغذیه، صنایغ غذایی، فیتوشیمی، گیاه پزشکی داروسازی، پزشکی، تجاری سازی، فرهنگ و زبان شناسی حوزه فرآورده های زنبور عسل مشارکت داشتند و بیش از 80 مقاله شامل 21 سخنرانی و 65 پوستر تخصصی ارائه شد. در این سمپوزیوم چالش های این صنعت مورد بررسی قرار گرفت. 

افزودن نظرات