صفحه اصلی
تصویب و آغار به کار مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی
  • 974 بازدید

 مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل به عنوان نخستین مرکز تحقیقات جامع علمی دانشگاهی  در حوزه فرآورده های زنبور عسل با حمایت ریاست محترم دانشگاه و مدیران محترم پژوهشی دانشگاه در هیات امنای محترم دانشگاه شهید بهشتی تصویب شده است. این مرکز با تکیه بر ظرفیت های علمی متخصصان و همکاری با بخش خصوصی جهت دستیابی به اهداف پژوهش و مالی خود فعالیت می کند. مرجعیت علمی حوزه فرآورده های زنبور عسل و ارتقاء سلامت جامعه با مصرف فرآورده های فراسودمند و دارویی زنبور عسل  در بیانیه چشم انداز این مرکز تعریف شده است. حرکت در مسیر اسناد بالادستی کشور و ارتقاء جایگاه کشور در حوزه فرآورده های زنبور عسل در سطح ملی و بین المللی، بهره گیری از ظرفیت های علمی ملی در راستای دستیابی به  مرجع کنترل کیفیت، اصالت سنجی و تولید فرآورده های دانش بنیان زنبور عسل، فرهنگ سازی و آموزش عمومی جهت ارتقاء دانش عمومی و سلامت در حوزه فرآورده های زنبور عسل از ماموریت های اصلی این مرکز است.   
دکتر احمدرضا محرابیان دانشیاردانشکده علوم و فناوری مسئولیت این مرکز تحقیقاتی را به عهده دارند.  
 

افزودن نظرات