این آزمایشگاه بهعنوان نخستین آزمایشگاه گردهشناسی عسل در کشور بر اساس یک شیوه نوین مبتنی بر میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM) در راستای تکمیل چرخه اصالت سنجی فرآوردههای زنبور عسل اقدام میکند. این آزمایشگاه با استفاده از فناوری میکروسکپ الکترونی روبشی و بر اساس بانک اطلاعات گیاهان شهدزا و گردهزای کشور که توسط این مرکز و شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان ایجاد شده با ارزیابی دانههای گرده به شناسایی اصالت، رتبه کیفی و تعیین منشاء گیاهی عسل میپردازد. این شیوه به عنوان یک اختراع در اداره مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور ثبت شده است. بهعلاوه این شیوه توسط آقای دکتر احمدرضا محرابیان بهعنوان یک استاندارد بینالمللی نگاشته شده و در سازمان جهانی استاندارد در فرایند تکمیل قرار دارد.