آزمایشگاه تخصصی کنترل کیفیت فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی

آزمایش های گرده‌شناسی و منشاء گیاهی فرآورده‌های زنبورعسل

این آزمایشگاه به‌عنوان نخستین آزمایشگاه گرده‌شناسی عسل در کشور بر اساس یک شیوه نوین مبتنی بر میکروسکپ الکترونی روبشی (SEM) در راستای تکمیل چرخه اصالت سنجی فرآورده‌های زنبور عسل اقدام می‌کند. این آزمایشگاه با استفاده از فناوری میکروسکپ الکترونی روبشی و بر اساس بانک اطلاعات گیاهان شهدزا و گرده‌زای کشور که توسط این مرکز و شرکت دانش بنیان آرمان شهد آریان ایجاد شده با ارزیابی دانه‌های گرده به شناسایی اصالت، رتبه کیفی و تعیین منشاء گیاهی عسل می‌پردازد. این شیوه به عنوان یک اختراع در اداره مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور ثبت شده است. به‌علاوه این شیوه  توسط آقای دکتر احمدرضا محرابیان به‌عنوان یک استاندارد بین‌المللی نگاشته شده و در سازمان جهانی استاندارد در فرایند تکمیل قرار دارد.

نوع آزمایش: گرده شناسی عسل
هزینه آزمایش: هر نمونه 10 میلیون ریال، برای بیش از 5 نمونه هزینه هرنمونه 800 هزارتومان

این آزمایشگاه قابلیت ارزیابی و شناسایی کمی و نوع گرده گل را براساس تصویربرداری میکروسکپ الکترونی روبشی بر مبنای اطلس گرده شناسای ایران(تهیه شده توسط آزمایشگاه) را انجام می دهد. 

نوع آزمایش: ارزیابی گرده زنبور عسل (میکروسکپ الکترونی روبشی و میکروسکپ نوری)
هزینه آزمایش: هر نمونه 12 میلیون ریال، برای بیش از 6 نمونه هزینه هرنمونه 800 هزارتومان