این آزمایشگاه بهعنوان همکار علمی مرکز پژوهشی فرآورده های زنبور عسل و نیز شرکت دانشبنیان آرمان شهد آریان در راستای تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فیتوشیمی عسل، گرده گل، ژل رویال و بره موم فعالیت میکند. این آزمایشگاه مجهز به تجهیزات پیشرفته کروماتوگرافی (GC و GC-Mss)، کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)، طیف سنج نشر اتمی (AES)، اسپکتروفتومتر، انکوباتور،آو، بنماری، پی. اچ. متر، اندازه گیری هدایت الکتریکی(EC)، رطوبتسنج، شیکر، اتوکلاو، سانترفیوژ، ترازو، پمپ خلاء، اینکوباتور یخچال دار، کوره، آب مقطرگیر، میباشد و قابلیت انجام پیشرفتهترین آزمونهایهای کنترل کیفیت فرآوردههای زنبورعسل بر اساس استانداردهای بینالمللی و ملی را دارد.